Filmhuis Odijk draait weer!

Filmhuis Odijk draait weer!

Sinds 8 oktober 2021 vertoont het Filmhuis Odijk weer maandelijks een film. Daar zijn wij heel blij mee.

Helaas is het niet meer mogelijk om de film aan te kondigen via deze website, affiches bij diverse middenstanders en in de lokale bladen zoals we dat tot de intrede van corona hebben gedaan. De film wordt nog wel aangekondigd via de email nieuwsbrief als u zich daarvoor heeft ingeschreven op info@filmhuisodijk.nl . Hieronder volgt een korte uitleg over de achtergrond.

Het Filmhuis Odijk huurt de te vertonen films altijd bij de Filmservice met een vergunning om reclame te mogen maken (website, affiches, kranten). Als gevolg van een aanzienlijke prijsverhoging voor deze vergunning is het Filmhuis Odijk genoodzaakt om over te stappen op een goedkopere vergunning. Helaas staat deze goedkope vergunning reclame maken via website, affiches en kranten niet toe.

Dus: wilt u op de hoogte gehouden worden abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief via info@filmhuisodijk.nl . Circa twee weken voordat de film wordt vertoond ontvangt u dan een email met informatie over de binnenkort te vertonen film.


Data seizoen 2021-2022

Data seizoen 2021-2022

De data voor het seizoen 2021-2022 zijn:

vrijdag 8 oktober
vrijdag 5 november
vrijdag 3 december
vrijdag 7 januari 2022
vrijdag 4 februari
vrijdag 4 maart
vrijdag 1 april
vrijdag 6 mei
vrijdag 3 juni

Let op: vrijdag 8 oktober 2021 is de 2e vrijdag van de maand!


Corona maatregelen

Corona maatregelen

Voor degene die nog twijfelt in verband met de Corona maatregelen kunnen we melden dat het Filmhuis Odijk maatregelen heeft genomen. Zo is er desinfectiemiddel aanwezig en is er voldoende ruimte om van het toilet gebruik te kunnen maken en worden drankjes prettig rondgebracht. Alle stoelen worden van te voren gereinigd en staan 1 ½ meter uit elkaar. Hierdoor is het aantal bezoekers gemaximeerd tot 25 in plaats van 50 en zijn we helaas genoodzaakt de toegangsprijs te verhogen naar € 7,-.