Over het Filmhuis Odijk Over het Filmhuis Odijk

Over het Filmhuis Odijk

Het Filmhuis Odijk maakt gebruik van de zaal in De Schoudermantel (het maakt geen deel uit van het Jongerenwerk). Het Filmhuis vertoont op de eerste vrijdag van de maand een film. In totaal 10 maal per jaar want de zomermaanden slaan we over. Een aantal enthousiaste vrijwilligers verzorgt deze avonden. Specifiek bedoeld voor mensen uit de gemeente Bunnik, dus uit de dorpen Bunnik, Odijk en Werkhoven. Maar ook bezoekers uit Zeist en Driebergen weten het Filmhuis te vinden.

We zijn geen stichting en dit beperkt de keuze in films, maar naar ons idee zijn er ondanks dat mogelijkheden genoeg. Meestal kiezen we een meer maatschappelijk geëngageerde film, en suggesties van bezoekers zijn ook altijd welkom. Voor een schappelijke toegangsprijs (zie Toegangskaarten) kan men de film bekijken en krijgt men in de pauze een drankje en hapje. In het begin van elk jaar wordt een speciale thema-avond georganiseerd.

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers van het Filmhuis Odijk via mail: info@filmhuisodijk.nl.